UDETRÆNING

Outdoortræning i Ry i samarbejde med Outdoor365

Henover sensommeren, efteråret og i begyndelsen af vinteren har vi arrangeret outdoortræning i Ry i samarbejde med Outdoor365. Vi har haft to forløb på 8 uger, hvor vi har haft en masse gode timer med smil på læben og sved på panden. Samarbejdet startede tilbage i sommeren 2020, hvor deres koncept opstod i kølvandet på coronaens indflydelse på Ry Outdoor Festival 2020.

Man kan læse mere om Outdoor365, hvem de er og deres koncept består af ved at klikke her.

Udendørstræning med Solbjerg Seniormotion

Den Store Træningsdag lørdag den 4 juli

I samarbejde mellem Ry Outdoor Festival og Aktiv Hele Livet fik vi afholdt “Den Store Træningsdag” lørdag den 4. juli mellem 11.00 og 12.30.

Det blev en våd fornøjelse, og vi kunne se frem til en dag med konstant regn. På trods af regn havde vores deltagere masser af gejst og godt humør. Vi fik lavet et kort oplæg og alle kom frivilligt igennem kropsscanneren for bl.a. at måle muskelmasse, fedtmasse og den biologiske kropsalder. Til træningen lavede vi hård styrketræning med elastikker og bolde både i cirkel men også på forhindringsbanen bag Ry Hallerne. Træningen blev tilpasset den enkelte deltager, så alle blev udfordret på sit eget niveau. Fælles for alle var måske, at de blev overrasket over hvor stærke og seje de var. Halvanden time i regn og smil på læben. Vi siger i hvert fald tak for en fed og lærerig dag!


COVID-19

Der laves i disse corona tider “fællestræning – hver for sig” hver mandag, onsdag kl 9.00-10.15. Hvis du vil være med, kan du kontakte os her. Vi laver træningen med variationer, så lige netop DU kan være med (og der er også mulighed for at få sved på panden, hvis du har lyst til det). COVID-19 har resulteret i at folk har været mere i hjemmet og det har ikke nødvendigvis været med meget aktivitet. Derfor bliver man tilbøjelig til at blive mere inaktiv. Inaktivitet har vi skrevet et blogindlæg om, som du kan læse her.

Udendørstræning i Solbjerg